Skip Navigation Links
صفحه اصلی
مدیریت
اعضای هیات علمی
فعالیت ها و پژوهش ها
امکانات و تجهیزات
مقاطع تحصیلی
آیین نامه ها و فرم ها












 
  • عنوان

    images/1.jpg

    نمایی از ساختمان گروه مهندسی صنایع غذایی

  • عنوان

    images/2.jpg

    نمایی از ساختمان گروه علوم باغبانی

  • عنوان

    images/3.jpg

    نمایی از ساختمان گروه زراعت و اصلاح نباتات

  • عنوان

    images/4.jpg

    نمایی از ساختمان گروه زراعت و اصلاح نباتات

  • عنوان

    images/5.jpg

    نمایی از روبرو ساختمان گروه گیاهپزشکی

  • عنوان

    images/6.jpg

    نمایی از پشت ساختمان گروه گیاهپزشکی

  • عنوان

    images/7.jpg

    نمایی از گلخانه گروه علوم باغبانی

 

گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی

گروه علوم و صنایع غذایی در سال 1342 در دانشکده کشاورزی به عنوان اولین گروه آموزشی تخصصی در رشته صنایع غذایی در کشور تأسیس شد. اولین دوره کارشناسی ارشد این گروه در سال 1368 و اولین دوره دکتری در سال 1379 راه اندازی گردید.

دانش آموختگان این رشته در زمینه­های مختلف زیر آموزش دیده و می توانند در بخش­های مختلف صنایع غذایی کشور مشغول به کار شوند:

خصوصیات کیفی فیزیکی، شیمیایی و میکروبی مواد غذایی.

فرآیندهای مختلف در نگهداری و تبدیل مواد غذایی.

استفاده بهینه از مواد اولیه کشاورزی و دامی و کاهش ضایعات در تبدیل محصولات کشاورزی.

بررسی و تحقیق در خصوص بسته بندی محصولات غذایی مختلف و افزایش قابلیت نگهداری و ماندگاری آنها.

بررسی و تحقیق در زمینه­های علوم پایه مرتبط با علوم غذایی مثل میکروبیولوژی غذایی، شیمی مواد غذایی، بیوشیمی مواد غذایی و بیوتکنولوژی.

تحقیق و آموزش درباره خواص کاری ترکیبات مختلف مورد استفاده در صنایع غذایی.

بررسی و تحقیق در زمینه های افزایش کیفیت مواد غذایی و محصولات غذایی و سلامت آن در ارتباط با مصرف کننده.

 
پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - كرج - ایران - 2009 ©
لطفا پیشنهادات خود را به آدرسwebadmin@can.ut.ac.ir ارسال نمایید