• منو اصلی  • اخبار و اطلاعیه ها
گردهمايي كارمندان پرديس با سخنرانی معاون محترم اداری و مالی دانشگاه تهران برگزار شد  تاریخ درج خبر: 96/05/15

همزمان با دهه کرامت،کارکنان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در نشستی با حضور دکتر سعید یزدانی معاون اداری و مالی دانشگاه تهران با موضوع بررسی منزلت کارمندان در ارتقاء علمی و فرهنگی دانشگاه در روز یکشنبه هشتم مرداد ماه 96 در تالار دکتر مهدوی گرد هم آمدند. در این نشست، ابتدا رئیس شورای صنفی کارکنان دانشگاه تهران، گزارش و مطالبی را در خصوص مطالبات و درخواست های همکاران دانشگاه و پیگیری های انجام شده در این خصوص را بیان کردند. در ادامه نشست، رئیس شورای صنفی کارکنان پردیس نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده در پردیس را یادآور شدند. دکتر سعید یزدانی معاون اداری و مالی دانشگاه، با اشاره به ایام دهه کرامت و تبریک اعیاد ولادت حضرت معصومه(س) و حضرت امام رضا(ع) توجه به کرامت انسانی و حفظ منزلت کارکنان را از اولویت های دانشگاه تهران برشمردند و گفتند: دانشگاه تهران بعنوان نمادآموزش عالی کشور اهتمام ویژه ای نسبت به جایگاه کارکنان و حفظ شان و منزلت آنان دارد. ایشان با اشاره به اهداف ترسیم شده دانشگاه تهران، کارکنان را از ارکان اصلی نیل به این اهداف نام بردند. معاون اداری و مالی دانشگاه با اشاره به وضعیت رفاهی و معیشتی کارکنان، تفکیک و شکل گیری اداره رفاه را از اولویت های معاونت اداری و مالی برشمردند و ابراز امیدواری کردند با جدا شدن اداره رفاه از اداره کارگزینی و تشکیل کارگروه رفاهی، شاهد خدمات رفاهی بیشتر و بهتر برای همکاران دانشگاه باشیم. دکتر سعید یزدانی با اشاره به مشکلات بیمه ای و مخصوصا بیمه تکمیلی همکاران دانشگاه، خاطرنشان کردند با پیگیری های انجام شده و توافقات صورت گرفته شاهد برطرف شدن این مشکلات خواهیم بود.دانشگاه در روز یکشنبه هشتم مرداد ماه 96 در تالار دکتر مهدوی گرد هم آمدند. در این نشست، ابتدا رئیس شورای صنفی کارکنان دانشگاه تهران، گزارش و مطالبی را در خصوص مطالبات و درخواست های همکاران دانشگاه و پیگیری های انجام شده در این خصوص را بیان کردند. در ادامه نشست، رئیس شورای صنفی کارکنان پردیس نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده در پردیس را یادآور شدند. دکتر سعید یزدانی معاون اداری و مالی دانشگاه، با اشاره به ایام دهه کرامت و تبریک اعیاد ولادت حضرت معصومه(س) و حضرت امام رضا(ع) توجه به کرامت انسانی و حفظ منزلت کارکنان را از اولویت های دانشگاه تهران برشمردند و گفتند: دانشگاه تهران بعنوان نمادآموزش عالی کشور اهتمام ویژه ای نسبت به جایگاه کارکنان و حفظ شان و منزلت آنان دارد. ایشان با اشاره به اهداف ترسیم شده دانشگاه تهران، کارکنان را از ارکان اصلی نیل به این اهداف نام بردند. معاون اداری و مالی دانشگاه با اشاره به وضعیت رفاهی و معیشتی کارکنان، تفکیک و شکل گیری اداره رفاه را از اولویت های معاونت اداری و مالی برشمردند و ابراز امیدواری کردند با جدا شدن اداره رفاه از اداره کارگزینی و تشکیل کارگروه رفاهی، شاهد خدمات رفاهی بیشتر و بهتر برای همکاران دانشگاه باشیم. دکتر سعید یزدانی با اشاره به مشکلات بیمه ای و مخصوصا بیمه تکمیلی همکاران دانشگاه، خاطرنشان کردند با پیگیری های انجام شده و توافقات صورت گرفته شاهد برطرف شدن این مشکلات خواهیم بود.

اطلاعات بیشتر