Skip Navigation Links
کارگاه تدریس اصول مطالعه و بررسی گیاهان مهاجم و مدیریت آنها  تاریخ درج خبر: 97/12/01

انجمن علمی علوم علف‌های‌هرز ایران در نظر دارد با همکاری دانشگاه تهران کارگاه آموزشی با عنوان زیر برگزار نماید:

Managing plant invaders with their natural antagonists: From basic ecological studies up to evolution and distribution models to assess benefits and risks

کارگاه شامل تدریس اصول مطالعه و بررسی گیاهان مهاجم و مدیریت آنها و نیز مدلسازی توسعه و پراکنش این گونه ها می باشد. برای تدریس مدلسازی پراکندگی، بسته نرم افزاریsdm  در محیط R  تدریس خواهد شد. تدریس به زبان انگلیسی خواهد بود.

مدرسان:

بخش تئوری: پرفسور هاینر مولر (استاد دانشگاه فریبورگ سوئیس)

بخش آموزش نرم افزار: کتر یان سون (محقق دانشگاه فریبورگ سوئیس)

www.unifr.ch/ecology/group Mueller

www.unifr.ch/ecology/group/post-doctoral–associates/yen sun

زمان برگزاری:

چهارشنبه و پنجشنبه 21 و22 فروردین 1398

محل برگزاری:

پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران – کرج

هزینه شرکت در کارگاه: 200 هزار تومان برای دانشجویان 300 هزار تومان برای غیردانشجویان

خدمات کارگاه: شامل میان وعده و وعده ناهار در روزهای برگزاری کارگاه خواهد بود.

ظرفیت کارگاه: 25 نفر می باشد و الویت با کسانی خواهد بود که زودتر ثبت نام می‌نمایند.

علاقمندان جهت شرکت در کارگاه هزینه شرکت در کارگاه را به حساب انجمن علوم علفهای هرز به شماره 453954188 بانک کشاورزی واریز نمایند و فیش واریزی را به ایمیل:moveisi@ut.ac.ir  (دکتر اویسی) ارسال فرمایند.